Пошуковий запит: (<.>A=Перевалов Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Тесленко С. А. Влияние условий обрушивания высокомасличного подсолнечника на переход восков в масло [Електронний ресурс] / С. А. Тесленко, А. А. Нетреба, Е. П. Врюкало, Г. В. Садовничий, Л. И. Перевалов // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__10 Исследовано влияние предварительной подготовки высокомасличных семян подсолнечника к обрушиванию на характеристики процесса обрушивания и качественные показатели масла. Определено влияние условий процесса обрушивания на переход восков и воскоподобных веществ (ВПВ) в подсолнечное масло при прямой экстракции ядра. Установлены параметры проведения процесса обрушивания для получения масла с минимальным содержанием в нем ВПВ.
|
2. |
Каретнікова В. С. Економічні проблеми інноваційних технологій переробки насіння соняшника [Електронний ресурс] / В. С. Каретнікова, Г. І. Сокол, Л. І. Перевалов, С. О. Тесленко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Сер. : Технічний прогрес та ефективність виробництва. - 2013. - № 67. - С. 131-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpitp_2013_67_23
|
3. |
Добрунов Д. Е. Экстракт из безлузгового ядра подсолнечника – антиоксидант для кондитерского жира [Електронний ресурс] / Д. Е. Добрунов, Е. Н. Пивень, Л. И. Перевалов // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2015. - № 1. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2015_1_15
|
4. |
Тесленко С. О. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів [Електронний ресурс] / С. О. Тесленко, Л. І. Перевалов, Г. В. Садовничий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_15
|
5. |
Тесленко С. А. Особенности обрушивания гибридов подсолнечника в замороженном состоянии [Електронний ресурс] / С. А. Тесленко, Е. П. Врюкало, Л. И. Перевалов // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 14. - С. 79-92 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_14_15
|
6. |
Добрунов Д. Є. Удосконалення технології отримання харчового білку та олії з насіння соняшнику [Електронний ресурс] / Д. Є. Добрунов, Л. І Перевалов, О. М. Пивень // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2013. - № 55. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2013_55_18
|
7. |
Добрунов Д. Є. Вплив попередньої обробки безлушпинного ядра соняшника на ступінь вилучення олії [Електронний ресурс] / Д. Є. Добрунов, Л. І. Перевалов, О. Н. Півень // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 16. - С. 140-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2014_16_20
|
8. |
Перевалов Л. І. Технологічні аспекти одержання високоякісного ядра соняшнику для кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / Л. І. Перевалов, Л. В Фадєєв, В. К. Тимченко, М. В. Д′яченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2020. - № 5. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2020_5_10
|
9. |
Перевалов Л. І. Теоретичні та експериментальні дослідження процесу низькотемпературного обрушування високоолійного соняшнику в умовах дії відцентрового поля [Електронний ресурс] / Л. І. Перевалов, В. О. Голодняк, І. М. Демидов, В. К. Тимченко, О. М. Півень, С. М. Мольченко // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2021. - № 1. - С. 57-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2021_1_9
|
10. |
Мироненко Л. С. Дослідження показників безпеки та окиснювальної стабільності сафлорової олії [Електронний ресурс] / Л. С. Мироненко, В. К. Тимченко, Л. І. Перевалов, Т. В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2020. - № 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2020_1_11
|
11. |
Перевалов Л. І. Теоретичні та експериментальні дослідження процесу обрушування насіння соняшнику кондитерського сорту [Електронний ресурс] / Л. І. Перевалов, Л. В. Фадєєв, О. М. Півень, В. К. Тимченко, М. В. Дьяченко // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2020. - № 2. - С. 57-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2020_2_9
|
12. |
Перевалов Л. І. Вплив вологості насіння високоолеїнового соняшнику гібрида Український F1 на обрушування цього насіння в замороженому стані [Електронний ресурс] / Л. І. Перевалов, О. М. Півень, С. О. Тесленко // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2019. - № 4. - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2019_4_9
|